Lentebrief 2019

 

Aan: de bewoners van bungalowpark de Westeneng

 

Betreft: Lentebrief van de voorzitter

 

 

 

Beste mensen

 

 

 

Allereerst een hartelijk dank voor alle blijken van meeleven in de vorm van kaarten, bloemen, berichten en gesprekken omtrent het overlijden van mijn grandioze vrouw Martha. Het heeft me heel goed gedaan.

 

Het zal vreemd zijn om op de bewonersvergadering van 6 april a.s. een minuut stilte voor haar te vragen. Het is niet anders.

 

Met mij gaat het naar omstandigheden wel goed al verlang ik, net als u neem ik aan, op beter weer. Het verlies valt beter te dragen met zon dan met regen.

 

Ik ben graag op dit mooie park.

 

 

 

Dat het een mooi park is, wordt ook onderschreven door de gemeente Barneveld, waarvan we een pluim hebben gekregen voor ons onderhoud, voorzieningen en staat van de bungalows. We kregen ook lof voor onze organisatie van de vereniging. Kortom we zijn een ‘modelpark’.

 

 

 

Daar valt wel iets op af te dingen wat betreft de heggen en hagen die door de langdurige droogte ernstig zijn aangetast. Daarom is op de jaarvergadering tijd ingeruimd om de bestuursplannen hieromtrent te bespreken. Het voorstel om de coniferen te vervangen en tevens een druppelsysteem aan te leggen, zodat we de komende droogteperiodes kunnen ondervangen vind ik bijzonder. Nog bijzonderder is het dat we de kosten voor een en ander uit eigen middelen kunnen betalen. Graag wil ik vanaf deze plaats Peter bedanken voor zijn inzet.

 

 

 

Het zal jullie zijn opgevallen, dat de vijver is geschoond, dat is te danken aan de niet-aflatende zorg van mijn overbuurman Adrie, die ik regelmatig met lieslaarzen in het water heb zien staan, maar die het nog niet klaar heeft gekregen om mij hetzelfde te laten doen. Wellicht deze zomer Adrie.

 

 

 

Het lijkt erop dat de verkoop van de bungalows toeneemt. Er staan nog zeven huisjes te koop maar in 2018 en 2019 mochten en mogen we nieuwe bewoners begroeten van nr. 47 ( Henk en Cindy van Leeuwen), nr. 27 (Marieke en Michiel Dumont), nr. 44 (Saskia en Pim Langereis), nr. 33 (Louise en Henk Zwart), nr. 29 (Erica Bakker en Simon Whitworth). Van harte welkom allen! Ook in 2018 verkocht, maar al voorgesteld in de vorige jaarvergadering nr. 08 (Lia en Ron Stolk). Ik hoop dat het jullie bevalt.

 

 

 

Alle bewoners worden nogmaals van harte uitgenodigd, uw aanwezigheid is zeer gewenst, zeker daar waar een aantal belangrijke besluiten genomen moeten worden.

 

 

 

Ik hoop u allen te zien en wens ons een inspirerende vergadering toe en een prettig verblijf op ons ‘modelpark’.

 

 

 

Henk Hofman (huisje 18)