Corona 1

Stroe 26 maart 2020

 

Beste Leden

 

De algemene jaarvergadering van 25 april is zoals bekend gecanceld.

 

Om toch het Park ‘draaiende’ te houden gaan wij uit van de u toegezonden begroting 2020.

 

Wij zullen u zoveel als mogelijk via de mail, de Important app op de hoogte houden bij eventuele calamiteiten.

 

Wij denken dat het verstandig is dat als een van de Bewoners is getroffen door het Virus u dit middels een mailtje aan het Bestuur kenbaar maakt, dan kunnen wij het in de Important app aan de overige Bewoners kenbaar maken zodat zij eventueel maatregelen kunnen treffen. (tenslotte is de gemiddelde leeftijd op het Park 65 jaar)

 

Wij verzoeken u geen Bezoek uit te nodigen, bij de ingang van het Park zullen wij een kennisgeving ophangen. (Dit Park is i.v.m. Corona tot 1 juni 2020 uitsluitend toegankelijk voor Leden/Bewoners - De Bewoners verzoeken wij minimaal 1,5 meter afstand van elkaar te houden)

 

De Gemeente heeft de mogelijkheid om Campings en/of recreatieparken te sluiten als er onvoldoende maatregelen zijn genomen.

 

Op verzoek van uw mede Bewoners en Bestuur:

 

• Geen bouwafval, tuin-stoelen tafels en glaswerk in de container dit is volgens de overeenkomst met Renewi, NIET toegestaan dus alleen uitsluitend huishoudelijk afval. Glaswerk kunt u in de container bij de Spar werpen. Haal ook niet uit frustratie afval uit de container om het ernaast te zetten. Het is begrijpelijk maar het geeft een rommelig aanzicht.

 

• Zet uw auto met de neus in de rijrichting vanaf de inrit en rij tot de opstaande rand (biggetje). Langere auto’s aan de achterkant richting containers.

 

• Op dit moment staat er nog 1 Bungalow te koop!

 

• Als er vragen zijn over de u toegezonden stukken die niet kunnen wachten, dan mag u altijd per email contact met ons nemen.

 

• Blijf gezond en houdt afstand van elkaar!

 

Ook uw Bestuur communiceert uitsluitend via de mail/app.

 

Met vriendelijke groet

Bestuur

V.B. Bungalowpark de Westeneng

Mobiel 0654721974

info@bungalowparkdewesteneng.nl